avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Rovinieta - serie sasiu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Rovinieta - serie sasiu

masina era pe leasing rovineta era platita, dar cu trei lun inainte de a expira rovineta am trecut masina dupa leasing pe firma , am circulat cu aceiasi rovineta fara a depune cerere de efectuarea modificarii in baza de date a nr de masina,am primit cateva amenzi pentru lipsa rovinietei,daca ii dau in judecata pe cei de la cestrin pot castiga (seria de la sasiu este aceiasi )?
Cel mai recent răspuns: lyalya , utilizator 15:21, 8 Martie 2011
aveti sanse daca seria de sasiu este trecuta pe rovigneta.
insa nu uitati sa modificati datele din evidente Cestrin, se face o simpla cerere si anexat noul certificat.
pe rovigneta este trecuta seria de sasiu
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala rovigneta alphagroup alphagroup Buna ziua! Am primit zilele trecute o amenda pentru circulatia fara rovigneta. mentionez ca e vorba despre o societate comerciala. Amenda e pentru o ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinietei, plangere contraventionala ContSters187575 ContSters187575 buna ziua, starea de fapt: in luna martie am incheiat un leasing pe o masina. am facut inmatricularea pe numere definitive. in prima luna am circulat cu ... (vezi toată discuția)