Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

mobexport 
	    	Utilizator

mobexport 
	    	Utilizator	    

petrescuemil2011 
	    	Utilizator

petrescuemil2011 
	    	Utilizator	    

Cum a spus Kyandra. Punere sub interdictie si instituire tutela. Imi inchipui ca daca are diagnosticul mentionat nu are discernamant. Mai ales daca este la o varsta inaintata. Din pacate nici un medic psihiatru nu poate declara lipsa discernamant ci numai IML. Veti face cerere de punere sub interdictie, procesul este cu participarea procurorului, se va efectua o expertiza medico-legala, iar daca acestia vor constata ca nu are discernamant va fi numit un tutore.
~ final discuție ~
 Yrreall42	                   

Buna ziua !Tatal meu este diagnosticat cu  alzheimer si parkinson. Este agresiv,alcoolic si aduna lucruri din gunoaie permanent. Nu se poate comunica cu el ... (vezi toată discuția)
	                    Yrreall42	                   

Buna ziua !Tatal meu este diagnosticat cu  alzheimer si parkinson. Este agresiv,alcoolic si aduna lucruri din gunoaie permanent. Nu se poate comunica cu el ... (vezi toată discuția)

danielarusu	                   

Buna ziua
as dori  sa stiu daca pot angaja un avocat pentru a ma reprezenta la un proces  de instituire  tutela pentru tatal meu. Doresc sa devin tutore dar ... (vezi toată discuția)
	                    danielarusu	                   

Buna ziua
as dori  sa stiu daca pot angaja un avocat pentru a ma reprezenta la un proces  de instituire  tutela pentru tatal meu. Doresc sa devin tutore dar ... (vezi toată discuția)

at_1970	                   

Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    at_1970	                   

Buna ziua, as vrea sa stiu care e procedura pentru a instaura curatela pentru mama care are certificat de handicap pentru Alzheimer? Va multumesc. (vezi toată discuția)