avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DE UNDE IAU ANEXA 24 ? Ce acte imi trebuie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DE UNDE IAU ANEXA 24 ? Ce acte imi trebuie ?

Va rog nu ocoliti. La judecatorie mi se cere- ANEXA 24 - De unde iau eu aceasta anexa ? Ce acte imi trebuie pentru a obtine acesata anexa 24- Locuiesc in sect.5 -Bucuresti Uni soun ca de la primarie-Da de la ce serviciu al primariei sect 5 ? Altii spun ca de la notar ? Cu ani in urma am dezbatut succesiunea dupa tata- acum 2 ani a urit si mama-Nu am dezbatut succesiunea . -Parintii morti cuparasera o casa pe chitanta de mana. A chemat in judecata pe vinzatori -pt,a perfecta actele(act autentic ) Instanta imi cere anexa 24
ce este de facut ? Ma lupt pt. un tanar cu handicap sever el are nevoie de aceasta anexa
Cel mai recent răspuns: Kamyangel , utilizator 12:23, 16 Aprilie 2021
Cum reuseasca sa am anexa 24 din primarie?
Ultima modificare: Marți, 13 Martie 2018
tatianahutu8@gmail.com, utilizator
Buna! As dori sa stiu cum as putea dezbate succesiunea dupa bunici decedati, mostenitoare fiind mama decedata, ea cu fratii ei, care nici ei nu au dezbatut succesiunea pt acel teren unde eu am construit o casa si acum nu pot face acte pe casa. Mentionez ca eu nu detin nici un act de la bunici si atunci care sunt pasii? Cum pot obtine eu anexa 24,certificatele de deces ale bunicilor toate actele necesara pt Instanta? Fratii mamei nu colaboreaza si nu detin adresele tuturor mostenitorilor, datele lor. Ce sanse am sa pot face succesiunea pt acel teren pt a putea face apoi acte pe casa mea? Sau alta solutie cum pot sa imi fac eu acte pe casa construita de mine pe acel teren? Imi poate da Primaria teren de acolo fara dezbatere pt a putea face acte pe casa sau cum sa procedez?Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2021
Kamyangel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Intentionez sa deschid actiunea de succesiune in urma decesului bunicii mele. Aceasta a avut 2 copii: mama mea (care a decedat inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Anexa 24, fosta anexa 1 corinacarstoiu corinacarstoiu Locuiesc in sectorul 4, in Bucuresti. Am sunat la Primaria Sector 4 ca sa ma interesez ce acte sunt necesare pentru a mi se elibera anexa 24. Stupoare: ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa bunica decedata ContSters22096 ContSters22096 bunica mea a decedat de curand si as dori cateva sfaturi: parintii mei au decedat la randul lor, astfel ca am intlels ca vin la mostenire in locul tatalui ... (vezi toată discuția)