avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE CONTURI; EXECUTARE FISCALA VS EXECUTARE BANCARA
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE CONTURI; EXECUTARE FISCALA VS EXECUTARE BANCARA

Buna ziua ,
oameni buni ,va rog ajutati-ma cu o lamurire: ANAF mi-a pus poprire pe conturile bancare- iar aceste conturi nu sunt conturi curente, ci conturi de credit. Bineinteles ca soldul este 0 barat, ce mai poate urma in aceasta situatie?
Mentionez ca am poprire si pe contul unde eu trebuie sa depun rata la un credit cu garantie ipotecara,,
Care esti specializat pe executari fiscale si bancare? Am mare nevoie de ajutor
HELP!!! ce mai pot face..
IIdeea ar fi, ca si banca vrea sa ma execute silit..:stunned:

ai alte bunuri?

ce se intampla in cazul in care nu se recupereaza datoria?
se transmite succesorilor?
Se transmite, daca mostenitorii accepta mostenirea pur si simplu si nu sub beneficiu de inventar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire si ipoteca pe cont curent baloghjoe baloghjoe Buna ziua. Intrebarea mea ar fii : Daca se poate incasa de catre o institutie de credit rata lunara pentru credit in CONTUL CURENT, daca este instintat ... (vezi toată discuția)
Salariat de banca cu poprire la sursa si credite in sold mirel1972 mirel1972 Sunt salariat de banca si am porire la sursa ( la angajator ) de la un BEJ si poprire pe contul de salariu de la alt BEJ. Mai am un credit in derulare care ... (vezi toată discuția)
Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)