avocat.consult 
	    	Utilizator

avocat.consult 
	    	Utilizator	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alex_100	                   

Vă rog să-mi confirmați dacă calculul de mai jos este corect.
Să presupunem că un defunct deținea un apartament în valoare de 80.000 EUR, o ... (vezi toată discuția)
	                    Alex_100	                   

Vă rog să-mi confirmați dacă calculul de mai jos este corect.
Să presupunem că un defunct deținea un apartament în valoare de 80.000 EUR, o ... (vezi toată discuția)

aura2021	                   

Buna ziua! am si eu o intrebare, va rog frumos , daca ma puteti ajuta .Parintii mei au facut act de vanzare-cumparare fratelui meu, iar dupa cativa ani, s-au ... (vezi toată discuția)
	                    aura2021	                   

Buna ziua! am si eu o intrebare, va rog frumos , daca ma puteti ajuta .Parintii mei au facut act de vanzare-cumparare fratelui meu, iar dupa cativa ani, s-au ... (vezi toată discuția)

Miculescu Sorin	                   

Parintii mei (tata vitreg) mi-au donat apertamentul cu dreptul de uzufruct viager fara instrainare sau grevare,sarcini mentionate in CF pe numele lor.Mentionez ... (vezi toată discuția)
	                    Miculescu Sorin	                   

Parintii mei (tata vitreg) mi-au donat apertamentul cu dreptul de uzufruct viager fara instrainare sau grevare,sarcini mentionate in CF pe numele lor.Mentionez ... (vezi toată discuția)