avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Este necesara autorizatie pentru o coloana de apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Este necesara autorizatie pentru o coloana de apa potabila ??

La o Asociatie de Proprietari cu parter si 9 nivele, ca sa schimbe pozitia coloanei de apa potabila din G-ul unde este prevazuta in proiect de la costruirea blocului,pe casa scarilor;;Este nevoie de un nou proiect de amplasament avizat de autoritatile Biroul de Urbanism si autorizatie emisa de Autoritatile locale Municipale ??
Va multumesc..
Da,orice modificare la partea de instalatii parte comuna , fata de situatia precizata in cartea tehnica necesita expertiza semnata de referent de specialitate
Nu trebuie nici o autorizatie pentru ca nu afecteaza structura de rezistenta a blocului, nu schimba, culoarea, aspectul exterior al blocului...
Firma care face lucrarea sa intocmeasca un deviz estimativ al lucrarii, o situatie de lucrari si sa-i ataseze un desen, o schita cu noua instalatie. Acestea se semneaza de firma executanta si de asociatie si raman la dosarul sau cartea tehnica a blocului, impreuna cu procesul verbal de receptie a lucrarii.
Intr-o zi o sa ajungem sa umblam dupa autorizatie si daca vom trage apa la toaleta. Daca se va opri odata plimbatul tuturor prin oras dupa vreo stampila si lasarea cetatenilor sa muncesca (toti pleaca din timpul serviciului) sigur si in Romania va fi si crestere economica.

Poate voi trai sa o vad si pe asta.:belay:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament fara autorizatie euely euely Buna seara, Spuneti-mi va rog cui ii revine responsabilitatea , (C.Executiv, Presedinte, Administrator), conform Legii 230/2007 daca un proprietar isi ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)
Din apt de 4 camere rezulta recompartimentare de 2 apt fara autorizatie perla_perlaa perla_perlaa Buna seara v-as ruga sa ma lamuriti daca pentru a recompartimenta un apartament de 4 camere in 2 apt de 1 si respectiv 3 camere ( totul se intampla pe interior ... (vezi toată discuția)