avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... email fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

email fals?

buna ziua.in urma cu ceva timp,cred ca cineva,folosinduse de un email fals probabil,a furnizat sesizari statului cu privire la activitatea unei societati,si apare ip-ul de pe calculatorul meu.in cazul in care sesizarile nu sunt reale se poate depune plingere penala impotriva mea? se poate ca altcineva de la distanta sa fi trimis un email care sa apara politiei ca a fost trimis din calculatorul meu?de ce pot fi acuzat eu?
pina la o eventuala colaborare va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: zwerc , utilizator 13:52, 10 Martie 2011
Din fericire, nici politia nici alte organe nu accepta plangeri anonime. Cel care o depune o depune in nume propriu, deci nu se poate face nimic contra dvs.

De altfel, tineti cont ca sunteti obligat de lege sa comunicati organelor competente daca aveti date despre savarsirea unei infractiuni:)
Multumesc pentru informatie.continutul emailului este calomnios ,si acuza anumite persoane de fapte de coruptie si evaziune,dar cu toate ca pare ca este dat de pe calculatorul meu,contine numele prenumele si adresa unei alte persoane.pot fi acuzat de ceva?
Multumesc inca o data!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de fals pe internet Blu37 Blu37 Buna ziua tuturor si La multi ani celor care-si serbeaza onomastica astazi. As vrea sa stiu daca se poate face ceva vizavi de o persoana care, fara nici un ... (vezi toată discuția)
Se poate numi calomnie pe internet? violeta_dc violeta_dc Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta intr-un fel sau altul sa inteleg si eu de ce nu se poate face nimic in cazul in care esti pus intr-o lumina proasta cu ... (vezi toată discuția)
Relatie de prietenie silviu35 silviu35 DE 1 an de zile ma-m despartit de prietenul meu sint cu altcineva. FOSTUL prieten la-m dat la politie ca nu ma lasa in pace ia dat avertisment ... (vezi toată discuția)