avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi
Forum Contract cesiune
Discuție deschisă în

Contract cesiune

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un model de contract de cesiune.
Sintem patru asociati intr-un S.R.L. dintre care unul este cetatean strain.
Am hotarit toti de comun acord sa cedez cetateanului strain actiunile mele.
Va rog daca ma pute-ti ajuta cu un contract de cesiune .
Va multumesc.
Pinkulin
CONTRACT DE CESIUNE

(model orientativ)



Între subsemnatii:



1) ...................- cetatean român, sex ...., nascut la data de .......... în municipiul ........., fiul lui ....... si al ....., domiciliat în ........., str. .............. nr...., identificat cu BI seria ... nr....... eliberat de Sectia ... Politie la data de ....., având cod numeric personal......, în calitate de cedent si

2) ...................- cetatean român, sex ...., nascut la data de .......... în municipiul ........., fiul lui ....... si al ....., domiciliat în ........., str. .............. nr...., identificat cu BI seria ... nr....... eliberat de Sectia ... Politie la data de ....., având cod numeric personal........, în calitate de cesionar



a intervenit prezentul contract de cesiune în urmatoarele conditii:



Subsemnatul........... cedez ... din partile mele sociale, în numar de ... a câte .... lei fiecare, având o valoare totala de ... lei, din cadrul S.C........ d-lui..... Pretul cesiunii este de ...lei (.....lei) pe care l-am primit integral de la cesionar, astazi data autentificarii prezentului înscris.

Subsemnatul ..........declar ca primesc de la d-l ........ un numar de ... parti sociale a câte ...lei fiecare, având valoare totala de ...lei, preluând în acelasi timp si toate depturile si obligatiile ce decurg din aceasta cesiune. În acelasi timp ma oblig ca, în cazul în care voi vinde partile mele sociale sau o parte din ele, sa acord preferinta cedentului..........

Totodata declar ca sunt de acord cu prezentul act, am platit în întregime pretul cesiunii, am suportat toate cheltuielile ocazionate de prezenta cesiune, urmând a se întocmi ulterior actul aditional ca urmare a prezentei cesiuni.





cesionar cedent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cesiune snc liliana v liliana v buna ziua, cum se face cesionarea catre o terta persoana intr-o societate in nume colectiv. aveti niste formulare? multumesc (vezi toată discuția)
Schimbare act constitutiv - adaugare asociat element94 element94 Buna ziua. Imi spuneti va rog ce actre trebuiesc pentru schimbarea unui act constitutiv ? Dorim sa ne asociam cu un cetatean strain. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)
Exemple de antecontracte kitty_nadina kitty_nadina Buna! Sunt studenta la drept in anul al III-lea si as avea nevoie sa imi trimiteti 3 modele de antecontracte, cu titlu de exemplu: 1. o promisiune ... (vezi toată discuția)