avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... bilant
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

bilant

Declaratia la Finante cum ca firma este in faliment si nu trebuie sa depuna bilant pana la ce data se depune?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 16:49, 13 Martie 2011
Buna seara .
Parca era 25 februarie. Mai aveti varianta bilantului anual,se primesc chiar si pentru firmele in lichidare .
Marius Bote .
Ultima modificare: Joi, 10 Martie 2011
Marius Bote, Practician in insolventa
Am uitat sa depun aceasta declaratie ca firma este in lichidare, si acuma e prea tarziu si am vazut ca se da amenda si pentru chestia asta de la 100 la 200 lei. Si cum am mai multe firme in lichidare...
Pot sa depun bilant pentru ele pana la 31 mai 2011?

Si daca nu depun nimic las chestia asa, o sa se sesizeze cineva? Spun asta pentru ca multe firme in lichidare au contabilitatea de izbeliste , doar la cateva tinem si nu am primit niciodata nici o notificare...
daca firma este in faliment, nu se depune declaratie
carmenmur a scris:

daca firma este in faliment, nu se depune declaratie

Deacroxana a pus o intrebare pertinenta si in conformitate cu prevederile legale in schimb raspunsul dvs este // cu legislatia in vigoare

Pot sa depun bilant pentru ele pana la 31 mai 2011?

da
Am sunat la Finante si i-am explicat situatia doamnei care se ocupa cu bilanturile. A spus ca imi ia declaratiile dar cu amenda, iar cand i-am zis de posibilitatea de a depune bilanturi pentru aceste firme a ras si a zis ca mai bine sa depun declaratii.
Iar la partea cu bilanturile e un pic ciudat, deoarece sunt firme care au contabilitatea abandonata, si ultimul bilant nu a fost depus, astfel ca datele la 01.01.2010, le trec pe cele care erau la 31.12.2008? Ar fi corect?

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Srl cu amenda de lipsa bilant neachitata Cipmars Cipmars Salut, am fost asociat cu cineva intr-o firma. Respectiva persoana era trecuta ca administrator. Din 2008 am primit amenda de bilant nedepus si de atunci firma ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat gigi2005 gigi2005 sunt studenta si mi-am deschis acum 2 ani o mica firma de servicii. Am lucrat o perioada insa contabila nu mi-a depus nici o declaratie, bilant, etc. Inutil sa ... (vezi toată discuția)