avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... bilant
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

bilant

Declaratia la Finante cum ca firma este in faliment si nu trebuie sa depuna bilant pana la ce data se depune?
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 16:49, 13 Martie 2011
Buna ziua .
Dvs.in ce calitat intrebati ,de lichidator judiciar ?
Daca nu aveti acte contabile,puteti intocmi bilantul pe baza datelor pe care le aveti,informatiile de pe mfinante.ro,sau puteti folosi si informatiile din bilantul anterior,dar cu conditia mentionarii acestor aspecte in raportul ce anexeaza bilantului .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Srl cu amenda de lipsa bilant neachitata Cipmars Cipmars Salut, am fost asociat cu cineva intr-o firma. Respectiva persoana era trecuta ca administrator. Din 2008 am primit amenda de bilant nedepus si de atunci firma ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat gigi2005 gigi2005 sunt studenta si mi-am deschis acum 2 ani o mica firma de servicii. Am lucrat o perioada insa contabila nu mi-a depus nici o declaratie, bilant, etc. Inutil sa ... (vezi toată discuția)