avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

nasului meu de botez i-a murit sotia in 2004.pe titlul de propietate este trecut numai numele lui.Acum doreste sa faca succesiunea dar in anexa 24 este trecut si fratele decedatei care nu doreste sa renunte chiar daca nasul meu este dispus sa ii ofere un lot de pamint foarte valoros.Cum poate sa o scoata la capat?Care sunt variantele?
Cel mai recent răspuns: LIPCIUC , utilizator 17:44, 10 Martie 2011
terenul era bun comun sau doar bunul nasului dvs?
era pamintul si casa facuta de nasi de-a lungul vietii numai a lor dar cumnatul o mosteneste pe nasa adica sora lui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ctr. vanzare uz fruct Claudia9027 Claudia9027 Buna ziua, părinții mei ne au făcut mie si fratelui meu vanzare cu uz fruct, fratele meu a murit acum 7 ani, iar mama acum 2 luni, soția supraviețuitoare ... (vezi toată discuția)
Devolutiune cantemirsturza cantemirsturza unul din fratii mamei mele ,casatorit fiind in timpul vietii,nu a avut copii si a supravietuit sotiei sale care a murit anterior lui,fratelui mamei decedat in ... (vezi toată discuția)
Succesiune neefectuata serpiko serpiko Situatia , pe scurt, este urmatoarea: 4 frati, 3 in Bucuresti, unul in Dolj cu parintii, la tara. Batrinii au murit pe rind, la distanta de citiva ani. Nu s-a ... (vezi toată discuția)