avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Devolutiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Devolutiune

unul din fratii mamei mele ,casatorit fiind in timpul vietii,nu a avut copii si a supravietuit sotiei sale care a murit anterior lui,fratelui mamei decedat in 1988! sora sotiei lui ,a fost scrisa pe titlul de proprietate cu care sa reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului agricol in 1991alaturi de mama si alti 3 frati supravietuitori! aceasta cumnata a fratelui mamei mele a decedat iar acum unul din fiii ei ne cheama in instanta pt dezbaterea succesiunii.
intrebarea este daca sora cumnatei fratelui mamei a fost trecuta legal in titlul de proprietate si daca acesta avea vreun drept tinand cont ca sora ei a decedat anterior fratelui mamei si daca acum fiul ei poate cere dezbaterea succesiunii

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune orsaia2006 orsaia2006 Buna ziua,am si eu o intrebare ,daca ma puteti ajuta ....am un frate care a decedat acum 7 ani ,iar sotia nu a deschis succesiune ,acum 1 luna a decedat si ... (vezi toată discuția)
Certificat de moștenitor Sofi96 Sofi96 Am o întrebare, legat de o moștenire. Este vorba despre un teren intravilan, o grădină, cumpărat de către părinți în timpul căsătoriei. ... (vezi toată discuția)
Succesiune. drepturile sotului supravietuitor mihaela70 mihaela70 buna seara .as dorii sa-mi spuneti daca fratele a decedat si nu are copii , sotia lui poate sa deschida o succesiune dupa bunica fratelui , are vocatie ... (vezi toată discuția)