avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

marca inregistrata

Buna ziua,
comercializez bunuri in Rominia si am primit o instintare ca a fost inregistat la OSIM de catre o alta persoana.
Mi s-a pus in vedere sa nu mai comercializez.
Ce fac cu stocurile de marfa?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Brojboiu , Consultant proprietate industriala 22:40, 26 Aprilie 2011
Buna ziua,
As avea si eu o intrebare.
Tocmai am terminat de creat un joc, acesta se joaca pe o tabla de joc. Ex cum se joaca si Monopoly. Se poate juca la petreceri.
Problema e ca as dori sa il pot prezint investitorilor doar ca nu stiu cum sa fac aceasta prezentare fara sa fiu refuzat si in acelas timp sa mi se fure ideea.
Uitandu-ma pe net am vazut ceva de Brevet inventator dar nu stiu exact daca se merita sa fac asa ceva sau exista legal si alte modalitati.Nici nu stiu daca pentru un joc cu zaru se poate face asa ceva.
Va multumesc
Va sugerez sa cautati mai intai in baza de date OSIM- inventii-. SUnt destul de multe jocuri brevetate.Ideea este ca prin brevet puteti avea exclusivitate pe piata RO sau, de ce nu, chiar internationala.
Deci , informati-va minimal despre inventii in domeniu la :
[ link extern ] .
Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Produs patentat alin79 alin79 Buna seara, Daca aveti amabilitatea si timpul necesar sa ma lamuriti si pe mine legat de comercializarea unui produs patentat. Urmeaza sa achizitionez un ... (vezi toată discuția)
Proprietate intelectuala&patentare ana.roxana ana.roxana buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii referitoare la procedura de patentare a unei inventii? ce ar trebui sa fac sa aflu daca inventia exista deja ... (vezi toată discuția)