avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DECLARATIA 112-anulare semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DECLARATIA 112-anulare semnatura electronica

Pentru a intocmi 112 pe februarie treb.sa anulam semnatura eletr.si sa putem modifica datele.Pt.anulare ne spune ce sa facem dar nu functioneaza.Va rog mult daca cineva a facut lucrul acesta sa-mi spuna si mie.Eu nu reusesc.multumesc.
Cel mai recent răspuns: ion g , utilizator 15:21, 10 Martie 2011
Nu inteleg ce spuneti cu alunarea !!!!!!!
Intrati pe anaf si descarcati o noua declaratie in alb si o completati cu datele aferente lunii Februarie 2001 si dupa o semnati cu semnatura electronica.
In decl.112,deasupra semnaturii este un semn de intrebare.de curiozitate dati un clik pe el.In alta ordine de idei,am 30 de salariati si nu are rost sa-i scriu in fiecare luna.
Sant societati cu mult mai multi salar.Deci asa se procedeaza.salvam ianuarie si completam pt.febr.in acelasi formular.
introduceti dispozitivul de criptare, intrati ulterior in declaratie si dati click dreapta selectand clear signature.La mine merge.Fara dispozitiv nu merge nici la mine(asta o fi misterul!!#-o )
exact asta a fost misterul.mii de multumiri.tare bun acest forum si oamenii minunati care sar in ajutor.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)