avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... angajat cu cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

angajat cu cazier

am o mare indoiala referitor la un angajat de-al meu.
as vrea sa stiu daca a fost vreodata condamnat, inchis pentru furt. e deja angajat si nu mai pot sa cer sa isi ridice un cazier.
exista acest fel de informatii publice? pot afla acest lucru fara implicarea lui in mod direct?
multumesc
Cel mai recent răspuns: br_nicku , utilizator 17:20, 10 Martie 2011
Legal NU puteti.
Daca e neaparata nevoie incercati altceva : accesati www.noulportal.just.ro, alegeti instanta unde banuiti ca ar fi facut fapta si dati cautare dupa numele partii din dosar. Cu rabdare sa cautati prin lista si daca a savirsit-o dupa 2006, veti gasi dosarul lui la instanta si solutia care s-a dat.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare gestionar mih1977 mih1977 buna ziua, ce documente trebuie sa aiba un gestionar la dosar ca totul sa fie bine la un eventual control de la itm. pentru o angajare cu ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)
Angajare si cazier fryke_bogdan fryke_bogdan am si eu o problema !!! acum cateva zile mi sa respins un dosar d angajare la CE Turceni,pt motivul ca am cazier.o nelamurire am:peste tot unde ma voi duce sa ... (vezi toată discuția)