avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Care sunt dezavantajele contractului pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Care sunt dezavantajele contractului pe perioada determinata?

Vis a vis de cel pe perioada nedeterminata.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 19:33, 2 Mai 2011
Asa o fi!?Numai ca dvs.traiti in Romania si nu in Europa normala!!
Eu am marele noroc prin faptul ca,traind in afara Romaniei cea mai
mare parte a timpului,am putut sa-i :"cunosc" pa patronii de acolo
si,va spun foarte sincer,nu seamana cu cei din Romania.In Occident,
scopul unui patron este un profit moderat intr-un timp cat mai lung,
spre deosebire de Romania unde scopul este castig gras si apoi ce
va dori Dumnezeu!!Diferentele de mentalitate creaza si deosebirile
comportamentale...
ai dreptate acasa@....si in plus in occident 80% au afaceri proprii si.si platesc datoriile pt ca legile fiscale sunt intr.adevar legi fiscale.romanii inca au mentalitate de salariati cum inspirat spunea cineva, asteapta un loc de munca.ar fi bine sa invete sa si.l creeze si sa devina responsabili. iar in legatura cu contractele de munca pe perioada det. va dau un ex. in italia patronul poate prelungi doar de 3 ori un contr.determinat dupa care automat contractul devine indeterminat.deci totul are o limita .de ce oare ? va doresc numai bine .
Reiterez faptul ca un contract de munca pe o perioada determinata stimuleaza competitia si productivitatea.
timpul o sa demonstreze contrariul. persoana performanta va munci pt 10 alte persoane,baniueasc ca ati auzit de nepotism care functioneaza in majoritatea societatilor umane si e tot un fel de sclavie .va doresc o zi buna.
matar a scris:

timpul o sa demonstreze contrariul. persoana performanta va munci pt 10 alte persoane,baniueasc ca ati auzit de nepotism care functioneaza in majoritatea societatilor umane si e tot un fel de sclavie .va doresc o zi buna.

Pai daca merg pe logica dumneavoastra inseama ca toti trebuie sa ne sinucidem caci oricum o sa murim o data si o data.
Haideti sa fim seriosi!

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca Stanciut Stanciut Am avut CIM determinat semnat pe o perioada de 6 luni,astazi CIM-ul mi-a fost prelungit cu inca un an si tot pe perioada determinata.Vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Cim negrila negrila pe cat timp se poate incheia un cim, si cum se face trebuie reinoit la un anumit termen sau cum, mai sunt obligatorii Cartile de munca. va multumesc (vezi toată discuția)
Contract de munca pe durata determinata anne_david anne_david Buna ziua, Am un salariat incadrat cu CIM pe durata determinata. Contractul initial de 3 luni si 2 prelungiri de cate 3 respectiv 2 luni. Ii pot face un nou ... (vezi toată discuția)