avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... plata fortata?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

plata fortata?

Am o situatie un pic ciudata.Firma la care lucrez (X) are o datorie la o alta firma (Y).In acelasi timp aceasta firma (Y) are datorie la randul ei la firma mea mama (Z).Mentionez ca firma la care lucrez este membra a unu grup.Ce posibilitate am ca atunci cand platesc facturile la firma Y aceasta sa nu se foloseasca de bani ci imediat sa isi plateasca datoriile la firma mea mama (Z)?Exista o posibilitate de a o obliga in vreun fel? Mentionez ca firma mama este in olanda iar celelalte 2 firme (x SI Y) sunt din Romania .

Multumesc

Anca
Cel mai recent răspuns: carabela_anca , utilizator 15:40, 29 Mai 2008
nu stiu daca pe international functioneaza instrumentul de palta girat......intreaba la banca....
dar daca ar fi pe teritoriul romaniei cum ar functiona?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontari prin centru de compensare extern carabela_anca carabela_anca Societatea mea face parte dintr-un grup olandez si va fi inclusa intr-un sistem de compensare multilaterala (Netting on Intercompany invoices), condus de ... (vezi toată discuția)
Declaratie de creanta! carina.ionescu carina.ionescu Buna ziua, Am primit notificare privind deschiderea procedurii de insolventa pentru un client, insa noi pana ieri am lucrat cu ei, drept urmare avem facturi ... (vezi toată discuția)
Distributia de bauturi alcoolice de origine extracomunitara taipan taipan Buna ziua si bine v-am gasit. Apelez la ajutorul dumneavoastra deoarece as vrea sa ma lamuresc cum stau lucrurile intr-o problema care ma intereseaza direct. ... (vezi toată discuția)