avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

contract

cum procedez daca in urma unei licitatii prin SEAP, cel care a castigat nu e de acord sa semneze contractul desi acesta este intocmit in conformitate cu caiectul de sarcini si cu specificatiile din propunerea tehnica? l-am trimis oficial spre semnare dar, se pare ca nu va fi semnat.
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 00:31, 12 Martie 2011
Anulati procedura, castigatorului i se va retine garantia de participare, si puteti face o negociere fara publicarea a unui anunt de participare, cu ceilalti ofertanti care au depus oferte admisibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare licitatie - neconforma ?! dcarmen dcarmen Buna ziua, Am nevoie urgent de un raspuns la urmatoarea problema: In urma unui anuntului de participare de catre autoritatea contractanta\\"....\\", ... (vezi toată discuția)
Caz sugestiv de coruptie: autoritate contractanta neaga incarcarea unor documente in seap (ce lege incalca prin aceasta?) Mihai_Patraru Mihai_Patraru In calitate de ofertant participant la o licitatie publica, am semnat electronic/incarcat toate documentele necesare in SEAP, in stricta conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Licitatii - cerere oferta ContSters202465 ContSters202465 Imi puteti descrie putin, va rog, ce inseamna cerere de oferta la licitatii? Autoritatea contractanta cere oferta, face un pret estimativ si apoi ... (vezi toată discuția)