avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Anulare licitatie - neconforma ?!
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Anulare licitatie - neconforma ?!


Buna ziua,
Am nevoie urgent de un raspuns la urmatoarea problema:
In urma unui anuntului de participare de catre autoritatea contractanta"....", licitatie online - s-au depus toate documentele de calificare, prop tehnica si oferta financiara conform cerintelor din caietul de sarcini.
In urma modificarii in SEAP la sectia "documente de calificare si propunere tehnica" am bifat casuta cu "oferta financiara" fapt ce a determinat ca toate docum postate sa apara la vizualizarea autorit contractante ca depuse la "oferta financiara".
Drept urmare - licitatia a fost anulata, iar procesul-verbal primit prin fax cu urmatorul raspuns: "oferta inacceptabila HG925/2006, art36alin1 lit.b - nu ati prezentat (postat in seap) un docum care sa arate constituirea garantiei de participare asa cum a fost solicitat in fisa de date a achizitiei"
Mentionez ca toate docum, inclusiv Garantia de participare sunt postate in seap si cel mai frumos - unici ofertanti !!
Telefonic mi-a fost confirmat ca au vazut docum dar asta e procedura.#-o
Doresc sa stiu daca are sens sa depun contestatie sau nu.
Multumesc anticipat
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: zinates , utilizator 09:47, 6 Iunie 2013
NU se poate face nimic totul e on-line si nu se vad documentele de participare , nu va pot evalua nici propunerea tehnica pentru ca nu se vede. E ca si cand nu ati depus-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii - cerere oferta ContSters202465 ContSters202465 Imi puteti descrie putin, va rog, ce inseamna cerere de oferta la licitatii? Autoritatea contractanta cere oferta, face un pret estimativ si apoi ... (vezi toată discuția)
Termenul de evaluare la licit on-line zinates zinates Care este diferenta intre conditii de deschidere a ofertelor la on -line si la off-line? La off line stiu ca termenul completat aici este de fapt data si ora ... (vezi toată discuția)
Licitatii publice on line in seap SAVASTRE SAVASTRE am o nelamarurire...sau mai multe: vreau sa particip la o licitatie publica on line . Cine imi trimite documentele de calificare? seap-ul sau autoritatea ... (vezi toată discuția)