Sunt proprietar persoana fizica al spatiului comercial din constructie de la parter bloc si am depus o cerere catre presedintele asociatiei de proprietari sa intru in asociatie intrucat am obligatii dar doresc sa am si drepturi ca ceilalti proprietari. Presedintele refuza sa semneze cererea motivind ca eu nu sunt proprietar de apartament ci de spatiu comercial. In legea 230 am citit ca am dreptul sa intru in asociatie dar se refuza, ce pot sa fac cui sa ma adresez intrucat doresc sa intru in asociatia de proprietari ca membru. Am platile la zi catre asociatie.
buna ziua, multumesc pt rasp, ideea e ca domnia sa spune ca nu exista un sediu prevazut pt administratie, eu nu inteleg cum a dobandit personalitate juridica fara a avea un sediu. eu nu am cum sa ma duc sa depun o cerere, avnd doar faxul de la firma dansului la dispozitie. va dati seama ca ma deranjeaza, nu mi se pare normal sa ni se incalce drepturile, de aceea in cazul in care nu pot rezolva situatia pe cale amiabila, in 30 de zile, doresc sa ma adresez unui cabinet de avocatura.
Doamna, linistiti-va. Nu realizati nimic in 30 de zile, asa ca....
In legatura cu spatiul. Pai la noi la bloc este de-a dreptul dramatic. Daca as putea sa va timit o poza cu sediul as. noastre, nu va mai opriti di ras. Nu incap 3 scaune si un birou, ce sa va zic? Bloc vechi, 1974 toamna. Aveam proiectanti buni atunci, dar ce era chip sa dotezi cladirea cu un birou, cu o camaruta pentru femeia de serviciu? Si astazi saraca, umbla din usa-n usa dupa apa de spalat pe casa scarii...
Pe cand acum! Verificati spatiile comune. Este posibil ca dom' Presedinte sa-si fi tras un spatiu de la comun, chiar pentru sediul as. prop., dar v-a dat de inteles ca in generozitatea dumnealui va pus la dispozitie un fax - vai de mine, minunea lumii, ce mai vreti?
Trebuie sa vedeti exact adresa sediului social declarat. Daca intr-adevar nu aveti nici-un spatiu liber, exista posibilitatea ca unul din membrii com. executiv sa-si fi pus la dispozitie locuinta proprie.
Inca un sfat: nu luptati singura ca nu reusiti. Poate mai gasiti proprietari care nu sunt de acord cu metodele folosite de presedinte.
:))) sediul social eu il stiu acesta are ca adresa str.... nr...,,cunosc inclusiv CIF, dar dat fiind faptul ca toate cele 9 blocuri se afla pe acceasi strada si la acelasi nr, ex . calea floreasca 100, bl a1, a2, fiindca scari nu exista, iar asociatia are doar calea floreasca 100 eu nu inteleg cum pot trimite de ex o scrisoare cu confirmare de primire catre asociatie sau o notificare prin avocat.
mai e un proprietar care doreste sa contactam un avocat .
inclusiv stiu ap si blocul in care locuieste personal, probabil ca acolo vom trimite notificarile prin avoca, insa fax-ul e de la firma presedintelui ca e binevoitor si ne-a dat si carte de vizita in care putem admira numarul lui de fax!!!!:)))
oricum multumesc pentru informatii.