camelia_mihai 
	    	Utilizator

camelia_mihai 
	    	Utilizator	    

Buna ziua,
Duminica 13 martie plec pentru 4 zile in interes de serviciu in Amsterdam si as vrea sa stiu care este calculul diurnei pentru Amsterdam in 2011.
Multumesc frumos
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

sarabana 
	    	Utilizator

sarabana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Diurna externa acordata de agentii economici privati trebuie sa fie cel putin egala cu cea prevazuta de HG 518/1995 (ce reglementeaza nivelul diurnei pentru salariatii institutiilor publice) conform Contractului colectiv de munca 2007-2010 (care pare a mai fi in vigoare..)
Nivelul diurnei externe pentru Olanda, conform HG 518/1995, este, in acest moment, de:
35 euro x 0.75 (diminuare conform Legii nr. 118/2010) x 1.15 (crestere conform Legii nr. 285/2010, art. 10) = 30.19 euro
~ final discuție ~
 chitoiu	                   

Buna ziua . Am o nelamurire in ceace priveste  salariul minim precum si diurna minima ce trebuie sa o primeasca un sofer de camioane grele care lucreaza ... (vezi toată discuția)
	                    chitoiu	                   

Buna ziua . Am o nelamurire in ceace priveste  salariul minim precum si diurna minima ce trebuie sa o primeasca un sofer de camioane grele care lucreaza ... (vezi toată discuția)

tibiard	                   

As dori sa stiu care este nivelul maxim deductibil al unei diurne acordate pt. o delegatie in Gemania al unui angajat al unui SRL.
multumesc (vezi toată discuția)
	                    tibiard	                   

As dori sa stiu care este nivelul maxim deductibil al unei diurne acordate pt. o delegatie in Gemania al unui angajat al unui SRL.
multumesc (vezi toată discuția)

tanasiecristian	                   

Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)
	                    tanasiecristian	                   

Buna ziua.am avut contract de munca cu o firma de transport din Romania desfasurindu-mi activitatea pe teritoriul U.E. vreau sa intreb daca am dreptul la ... (vezi toată discuția)