avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi de autor asupra pozelor facute in club
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi de autor asupra pozelor facute in club

buna..vreau si eu sa stiu daca se pot posta pozele care sunt facute in club de catre membrii clubului fara sa te intrebe. pozele sunt postate pe un site in care se vorbeste despre party-urile ce au loc in cluburi! ideea e ca vreau sa scoata pozele si nu stiu ce sa fac:(
Cel mai recent răspuns: AMF2010 , utilizator 18:43, 25 Iunie 2011
daca nu ceri acceptul persoanelor pozate acestea iti pot imputa atingeri referitoare la libertatea vietii private, drepturi patrimoniale, daune civile si morale.
da, serios?

"libertatea vietii private" in club = spatiu public?!! asta e foarte interpretabil, sa stii.
si cum faci dovada unui prejudiciu adus prin postarea lor?!
asta ar insemna ca daca eu imi fac o poza pe strada....si se vede si vecinul (undeva in spate, maturandu-si la poarta; sau mai nasol, sarutandu-si amanta...), si mi-o pun pe facebook, ii aduc si lui "atingere vietii private" ?! :)) sa fim seriosi :((...dati un ochi la procesele vedetelor (care apar in "ziarele colorate", vedeti cate din ele sunt pierdute!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook nutymary@gmailyahoo.com nutymary@gmailyahoo.com O persoana are voie sa posteze pe Facebook poza ta cu toata familia si sub ia mesaje jicnitoare si ma denigreaza pe mine cit si familia mea fara voia mea a ... (vezi toată discuția)
Legat de poze nud danddyyy danddyyy Buna ziua,va salut cu respect,o mare rugaminte daca imi puteti raspunde la o intrebare: cineva din trecutul prietenei mele tot ai pune poze goala pe ... (vezi toată discuția)
Atingeri aduse vietii private, potrivit noului cod civil Alin Popescu Alin Popescu Dupa stiinta mea, pana acum situatia era foarte prost reglementata. In sensul ca, dincolo de dispozitiile din legislatia penala privind violarea de domiciliu ... (vezi toată discuția)