avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintarea firmelor de catre tinerii antreprenori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintarea firmelor de catre tinerii antreprenori

Buna ziua
Dupa infiintarea firmei debutant, pot obtine ajutorul de la stat in valoare de 10 000 de euro daca proiectul presupune intrarea intr-o Franciza?
In cadrul acestui proiect pot fi angajati doar tinerii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ligrivatin , utilizator 12:15, 13 Martie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc de raspuns.
Activitatea se incadreaza in domeniile eligibile.
Planul de afaceri este on-line si se poate completa destul de repede.
Intrarea in franciza presupune achizitii de mobilier si materiale de expunere de la francizor. Toata dotarea trebuie sa respecte standardul impus (asta inseamna achitie doar de la francizor). Pentru brand si know-how nici nu ar ajunge ajutorul de 10.000 Euro.
Am intrebat de conditia angajarii tinerilor pentru ca francizorul impune ca cel putin un angajat sa fie specialist in domeniul constructiilor (asta inseamna o persoana cu expeerienta de cativa ani buni in constructii).
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cleaning Daniela2172 Daniela2172 va rog frumos daca puteti spuneti-mi ce fel de autorizatii imi trebuie pentru a infiinta o firma de cleaning la domiciliu si pentru societati comerciale si de ... (vezi toată discuția)
Franciza alicia_8877 alicia_8877 Buna ziua, as dori un raspuns in situatia urmatoare.Daca vreau sa fac o afacere dupa o idee expusa pe internet dar care este in franciza si pastrez ... (vezi toată discuția)
Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)