avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termen 5 zile lucratoare-CCMUN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termen 5 zile lucratoare-CCMUN

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti:

- de cand incepe "curgerea" timpului de 5 zile prevazut in CCMUN 2007-2010-art.75/3, respectiv intre comunicarea convocarii la cercetare si data stabilita pentru cercetarea disciplinara? (mentionez ca este vorba de o trimitere postala);

- cumva se procedeaza ca si la depunerea demisiei, adica ziua inregistrarii/data postei nu se ia in considerare?

-CCMUN 2007-2010 este "inferior" CCM incheiat la nivel de societate?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: xprim , utilizator 10:09, 2 Iunie 2008
Va asigur ca in masura in care viata imi va permite am sa va multumesc personal.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de chemare la cercetare disciplinara prealabila ???? MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR buna ziua am primit o scrisoare de la personal sa ma prezint pentru cercetare disciplinara prealabila dar termenul de la data primirii adresei si data ... (vezi toată discuția)
Raspundere disciplinara naida gabriel naida gabriel decid sa dau un avertisment scris unui salariat, ca sanctiune pentru o abatere disciplinara. mai este necesara efectuarea unei cercetari disciplinare ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara deathkiss deathkiss Buna ziua. Am si eu o intrebare referitoare la convocarea disciplinara. Care este termenul minim al unei convocari disciplinare?Este cumva 5 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)