avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratia 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratia 112

Sunt salariat si pe langa mai am si o fundatie la care tin evidenta contabila, avand incheiat contract de prestari servicii conform Codulul Civil. Conform contractului, primesc trimestrial plata serviciilor mele. Cum este corect sa depun declaratia 112 privind contributia la bugetul asigurarilor sociale si de somaj in acest caz?

1. O data pe trimestru, cu toata obligatia trimestriala, exact asa cum se face plata?
2. Lunar, cu cuantumul obligatiei impartit pe luni, chiar daca plata se face trimestrial?

Precizez ca in ianuarie am depus o declaratie cu toata suma obligatiei trimestriale si am dubii ca este corect, pentru ca legea spune ca declaratia se depune lunar.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:03, 14 Martie 2011
D.112 se depune lunar pana la 25 ale lunii pentru luna precedenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru o intreprindere individuala crystyn_p crystyn_p Ce declaratii e obligata sa depuna conform legii o Intreprindere Individuala cu angajati cod CAEN 3832 - recuperarea materialelor reciclabile ... (vezi toată discuția)
Contributii ii BISCUTA BISCUTA Buna ziua, am o Intreprindere individuala nou infintata si as dori cateva lamuriri legat de contributiile care trebuiesc platite. Venitul net in sistem real ... (vezi toată discuția)
Cum se taxeaza colaborarea intre un srl si o persoana fizica neautorizata intre care se incheie un contract de colaborare acheinic acheinic Buna ziua, As dori sa inchei un contract de colaborare intre un SRL si o persoana fizica neautorizata si as dori sa stiu cum ar trebui taxat acest ... (vezi toată discuția)