avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... newsletter
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

newsletter

desi sunt abonata la newsletter nu primesc nici o informatie.Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters25002 , utilizator 15:09, 31 Mai 2011
Intrati pe "Dezabonare alerte forum" ,acolo aveti mai multe optiuni,care trebuie selectate,pentru a beneficia de primirea noutatilor pe email.
Sau direct de sub profilul Dvs. de utilizator,in partea stanga sus, selectati "newsletter/alerte forum" :)
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Buna ziua,

V-ati reabonat la newsletter si nu il primiti? Ma intereseaza exact ce anume s-a intamplat. Dintr-un mesaj anterior postat de dumneavoastra in ianuarie, am inteles ca v-ati dezabonat din greseala. Apoi v-ati reabonat?

Multumesc.
Desi apare bifata optiunea de a primi newsletterele, nu primesc nimic.Din greseala am apasat , mai demult dezabonare si din acel moment nu mai primesc nimic. Adresa de mail pe care as dori sa primesc newsletterul avocatnet este miruna_bbb@yahoo.com. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

M-am dezabonat din greseala de la alertele forumului avocatnet.ro visinica visinica Buna ziua, Din greseala m-am dezabonat de la Avocatnet.ro, Dupa reabonare nu mai primesc alerte de la Forum Avocatnet.ro, alerte care-mi sant de mare ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - nu mai primesc newsletters de la avocatnet marial marial nu stiu ce s-a intimplat dar de aprox 2 saptamini nu mai primesc nimic de la dvs,am gresit cu ceva? maria (vezi toată discuția)
Alerta mail LilaT LilaT Buna ziua, Cum pot primi in mail atentionari privind materialele Avocatnet? Multumesc L.Trofin (vezi toată discuția)