avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum deschid un magazin de haine?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum deschid un magazin de haine?

Ideea e ca doresc sa deschid un magazin de haine in care sa vand marfa cumparata en-gros,eventual de marca (gen Bershka,Zara,Stradivarius,Diesel,etc).Intrebarea nr 1 este ce fel de societate trebuie sa infiintez,care varianta e mai avantajoasa pt mine?Ce trebuie sa fac ca sa fie totul legal?Orice sfat e binevenit!!!Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:21, 15 Martie 2011
Va infiintati o intreprindere individuala. Detalii aici:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin haine branduri celebre mirceabescu mirceabescu Sunt interesat sa cumpar haine de firma din diferite tari ale UE si sa mi infiintez magazin in romania. De exemplu haine de la Diesel, Kelvin Klein, Zara, ... (vezi toată discuția)
Magazin haine raulsebastian17 raulsebastian17 cat ar costa o licenta pentru haine firma gen zara , bershka , etc ? ma poate ajuta cine cu intrebarea aceeasta , as dori sa deschid un magazin cu acest tip de ... (vezi toată discuția)
Comercializare haine de firma zara , stradivarius , bershka etc Laurentiu90 Laurentiu90 Am si eu o nelamurire cu acest subiect. Vreau sa imi deschid un magazin de haine de firma Zara , Stradivarius , Bershka si am tot citit pe diverse forumuri ca ... (vezi toată discuția)