avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cabinet medical ORL.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cabinet medical ORL.

Buna ziua . Imi puteti spune va rog care sunt pasi necesari pentru deschiderea unui cabinet medical cu specializare in ORL. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: hecla , utilizator 14:35, 1 Iunie 2008
Cabinetele medicale se infiinteaza in baza legii 95/2006.
Trebuie sa aveti autorizatie de libera practica / certificat de membru al Colegiului Medicilor, sa obtineti autorizatie de la DSP si apoi sa va inregistrati fiscal (sa obtineti CIF de la Finante).
Ultima modificare: Duminică, 1 Iunie 2008
Lorena Chirila, Avocat
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare cabinet medical individual ardei2011 ardei2011 Buna ziua, Un cabinet medical individual, dupa ce a primit avizarea de la Colegiul Medicilor si a fost inscris in Registrul unic al cabinetelor medicale de ... (vezi toată discuția)
8621 si 8622-coduri caen interzise zanabuna zanabuna Pt o societate comerciala care vrea sa-si deschida si cabinet medical: am voie sa am so codurile Caen de mai sus. Am vazut pe site-ul ONRC ca e nevoie de ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical gabrielatiril gabrielatiril Sunt medic MG si in urma obtinerii competentei ( homeopatie ) doresc sa-mi deschid cabinet , respectiv sa inchiriez un cabinet intr-o miniclinica medicala . ... (vezi toată discuția)