avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere copil si sotie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere copil si sotie

buna ziua
In cazul unui salariat care are si copilul si sotia in intretinere, cum se calculeaza deducera si cat reprezinta ca si procent?salariul brut este undeva pana in 2500 lei.
Al doilea aspect este referitor la actele pe care le solicita institutia pentru a-mi lua in considera sotia la deducere. Se cere declaratie la notariat din 3 in 3 luni.Este legal?Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti unde este reglementat acest aspect
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:15, 11 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana in intretinere AnastasiuLaura AnastasiuLaura Va rog sa imi spuneti daca pot declara la serviciu pe sotul meu ca persoana in intretinere intrucat nu mai are serviciu de 2 ani si nu are absolut nici un ... (vezi toată discuția)
Deducere suplimentara copil si sotie ContSters277388 ContSters277388 daca copilul are 27 ani,a terminat facultatea si nu lucreaza poate fi trecut la tata ca persoana in intretinere? idem sotia nu mai lucreaza. ce acte ... (vezi toată discuția)
Formular deducere lilid lilid Buna ziua stie cineva daca s-a schimbat formularul pt. deducerea suplimentara? este acelasi ca si anul trecut? multumesc (vezi toată discuția)