avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... marfa in regim de consignatie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

marfa in regim de consignatie

Firma noastra a dat in regim de consignatie unei alte societati comerciale niste marfa. Conform contractului, ar fi trebuit sa primim banii pentru fiecare produs pe care il vand in termen de 48 de ore de la data vanzarii. De cateva saptamani nu am mai primit nici un ban, desi multe dintre produsele noastre au fost vandute. Ce putem face acum? Daca mergem acolo, solicitam sa ne dea marfa inapoi si constatam ca o parte din aceasta a fost vanduta, dar contravaloarea nu ne-a fost virata, ce solutii avem?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 16:26, 15 Martie 2011
sunt mai multe solutii.. va sugerez sa rezolvati conflictul pe cale amiabila.. un proces evitat e un proces castigat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marfa data in consignatie si banii nevirati robertsega32 robertsega32 Buna ziua. Am incheiat un contract de consignatie cu un client al nostru. Problema e ca el a vandut o mare parte din produsele pe care le-am lasat in ... (vezi toată discuția)
Fiscalitate ctr consignatie realog realog Am o societate platitoare de TVA si am ca domeniu de activitate comert online. Nelamuririle mele sunt legate de vanzarea unor produse handmade preluate ... (vezi toată discuția)
Factura pentru contract de consignatie Kovacsdaria Kovacsdaria Buna Lucrez la o firma de telefonie mobila si as dori sa stiu cum se face o factura in regim de consignatie.Stiu cum se inregistreaza in contabilitate ,dar la ... (vezi toată discuția)