Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ...
Un angajat a plecat de la locul de munca fara sa anunte conducerea .Vom incepe cercetarea disciplinara prealabila.
Intrebarea mea este daca trebuie sa ii facem decizie de suspendare a contractului conf.art. 52 alin.1 lit.a atata timp cat el lipseste de la locul de munca de cateva zile ?...este evident ca nu poate fi platit daca nu este la serviciu .
Daca trebuie intocmita decizia respectiva trebuie sa o comunic si angajatului ?
1. Suspendarea CIM pe perioada cercetarii disciplinare prealabile nu este obligatorie. Si asa il pontati nemotivat pe aceasta perioada.
2. Daca ii faceti decizie de suspendare a CIM trebuie sa-i inmanati si lui un exemplar. I-l puteti inmana cand vine la comisia de cercetare sau il puneti prin posta cu confirmare de primire.
Cercetare disciplinara
aki
Buna ziua
Trebuie sa fac cercetare disciplinara in cazul unui salariat care a absentat nemotivat, am scos documntele atasate de d-vs in sectiunea documente ... (vezi toată discuția)
Lichidare
MICKY67
AM AVUT O ANGAJATA CARE TIMP DE TREI ANI A FOST PONTATA NEMOTIVATA,IAR STATUL DE PLATA ERA CU 0,TIMP IN CARE I S.A TOT TRANSMIS SA VINA LA SEDIUL FIRMEI PENTRU ... (vezi toată discuția)