avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... camere de supraveghere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

camere de supraveghere

Buna ziua am si e o intrebare in legatura cu amplasarea camerelor de supraveghere.
Locuiesc la curte iar vecinul meu si-a montat o camera de supraveghere la el in curte dar nu supravegheaza curtea lui ci poarta imobilului in care locuiesc eu.
Ii trebuie autorizatie pentru asa ceva? Si acordul meu?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede si sa ma informati in ce articol este prevazuta aceasta problema. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 16:56, 16 Martie 2011
daca supravegheaza doar intrarea din exterior nu poate fi invinovatit de nici un articol. daca ar fi filmat in interiorul curtii ar fi fost altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. as avea nevoie de un raspuns referitor la legalitatea ... MPep MPep Buna ziua. As avea nevoie de un raspuns referitor la legalitatea montarii camerelor de supraveghere video si audio in apropierea vecinilor. Dorim sa avem o ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)