avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

La contr de munca la data se trece 17/03/11 sau 16/03/11, adica vreau sa spun ca inchei un contr de munca cu un salariat pe care trebuie sa-l trimit la ITM cu o zi inainte de a incepe activitatea .Data cont de munca este data cand incepe activ sau data cand se trimite la ITM, ex incepe activ in 17.03.11, il trimit la ITM in 16.03.11, la data contractului de munca ce trec 16.03.11 sau 17.03.11.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: niko 94 , utilizator 19:48, 16 Martie 2011
Adica, data contracului de munca = data inceperii activ si ar trebui sa fie data contr de munca= data trimiterii la ITM
Data contractului de munca = data inceperii activitatii in situatia expusa mai sus de dvs.
In 2010 la data contr de munca =cu data inceperii activ dar trebuia trecut data trimiterii la ITM, aici am gresit.
ex.data contr de munca din 02.10.10 trimis la ITM in 01.10.10, gresit acuma trebuie sa fac corectia de data contr 01.10.10.
Daca fac corectia inainte de aveni ITM in vizita nu scap de amenda?
Este cam mare de la 3500 la 5000.
Te rog da-mi o veste buna sda pot dormi la noapte.
Corectarea se face prin scrierea corecta a datei?
Multumesc
Inteleg ca aveti contrate de munca inregistrate in REVISAL inainte de a fi incheiate?
Cum ati transmis un CIM care nu exista?
Ceva nu imi suna bine? Asa ati facut?
Da, exact asa am facut

Alte discuții în legătură

Contract pe zilele din urma Ramoon Ramoon buna seara! revin cu o intrebare: se poate face contract de munca pe zilele din urma? adica sa mi se faca contract din 01.06 daca deocamdata nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Inregistrare gresita revisal chdea77 chdea77 Buna ziua, am si eu o mica problema.Am un angajat care a fost anuntat ca postul lui va fi desfintat si va fi dat in somaj.De data aceasta nu m-am ocupat eu de ... (vezi toată discuția)
Revisal sanducatanas sanducatanas Sunt SRL.In urma unui control din partea ITM s-a constatat ca un salariat a lucrar in firma cu 2 luni inainte de incheierea CIM.De amenda am scapat fapta ... (vezi toată discuția)