sunt coplatitor la un credit de nevoi personale al sotului meu,care neavand servici a intarziat cu plata ratelor, fiindinstiintat ca va fi executat silit.ce se intampla in aceasta situatie? sotul nu are propietate pe numele lui,casa este pe numele meu dinaitea casatoriei in cote egale cu doi copii minori.ne poate lua casa?
Cred ca cel mai bine ar fi sa mergeti sa vorbiti cu creditorii dv. nu cred ca daca incercati sa va sustrageti de la plata creditului va va ajuta cu ceva. Asta ar insemna toata viata sa locuiti cu chirie. Oricum creditorul nu lasa ca datoria sa se prescrie, cat ar fi ea de mica, dobanzile curg si tot dumneavoastra va ingreunati singura situatia.
Daca nu exista ipoteca, pana la stadiul in care executorul va avea posiblitatea sa se indrepte asupra imobilului proprietate personala, e drum lung.... ar trebui sa va invete cineva ce sa faceti.
Executare coplatitor?!
gps
eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre ... (vezi toată discuția)