avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am o prietena in varsta de 16 ani, insarcinata - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am o prietena in varsta de 16 ani, insarcinata - parintii ei ameninta. Ce sa facem?

am si eu o intrebare prietena mea face 17 ani pe 8 septembrie si eu am 22 si uitati care ii problema ia vrea sa vina la mine si parinti ei o ameninta ca daca fuge de acasa vinecu politia la mine la usa si parinti ei or zis cama omoara daca ia vine la mine daca merg cu ia la politie si declara ca sta de buna voie la mine poate sai faca ei ceva sau mie poatesami faca ceva si pe langa asta parinti ei o tine fortat in casa si no lasa sa iese afara ca zice ca fuge si pe langa astea ea este si insarcinata puteti sami ziceti ce pot face casa o pot lua acasa la mine sa steie cu mine fara sa patiasca ceva ia si nici eu?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 20:41, 16 Martie 2011
Nu firtati nota., Sa spuna mamei ca e insarcinata si sa rezolve problema aceasta , sa nu faca un copil acum. Sa-si continuie scoala si puteti fi prietani fara sa se mute la tine. Am eu un caz si e tarat pe la politie si parchet acel baiat .Incearca si tu sa vorbesti cu parintii ei, dar nu o lasa sa faca copilul .
avand in vedere faptul ca este si insarcinata(banuiesc ca dvs sunteti...), cel mai simplu ar fi sa va casatoriti.nu aveti nevoie de acceptul parintilor,dat fiind faptul ca iubita dvs are deja 17 ani impliniti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tyebowilli tyebowilli buna ziua ma numesc tyebo willi si am o problema nevasta mea are 17 anii dar nu suntem luati civil dar problema este ca ia este insarcinata de 6 lunii ... (vezi toată discuția)
Am rămas însărcinată la 17 ani, iar mama vrea să mă oblige să avortez ELENA MARIA 33 ELENA MARIA 33 Am rămas însărcinată la 17 ani doresc sa il tin nu pot sa îl dau afara... mama mea stie si mă obligă să îl dau afara peste câteva zile , tatăl meu ... (vezi toată discuția)
Minora 14 ani Legionarul1 Legionarul1 Am o verisoara de 14 ani care a fugit la iubit acasă băiatul este major iar parinti vor depune plângere la politie, ce vreau sa va întreb este ca dacă ... (vezi toată discuția)