avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... buna ziua
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

buna ziua

buna ziua ma numesc tyebo willi si am o problema nevasta mea are 17 anii dar nu suntem luati civil dar problema este ca ia este insarcinata de 6 lunii jumate si noi vrem sa locuim inpreuna casa ne crestem copilu inpreuna dar problema este ca parinti ei no lasa si nustim ce sa facem ia vruia sa fuga de acasa sa vina la mine dar dar nustiu ce sa fac daca ia vine la mine ise poate intampla ceva ei sau mie varog datimi un sfat sau cel putin ce pot face va rog mult de tot
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 17:00, 26 Iulie 2011
Daca nu ai acordul parintilor, din pacate nu poti sa te casatoresc cu tot ce este valabil varsta pentru a casatori, daca ai consantamantul parintilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - concubinaj cu o minora tyebwilli tyebwilli buna ziua ma numesc tyebo willi si am o intrebare stau cu o fata de aproape 2 ani de zile ia inplinise varsta de 17 ani si locuim la parinti ei si eu cu ia ... (vezi toată discuția)
Am o prietena in varsta de 16 ani, insarcinata - parintii ei ameninta. ce sa facem? tyebowilli tyebowilli am si eu o intrebare prietena mea face 17 ani pe 8 septembrie si eu am 22 si uitati care ii problema ia vrea sa vina la mine si parinti ei o ameninta ca daca ... (vezi toată discuția)
Mia luat copilull numai de 3 luni la plasament costel25 costel25 A fost cei de la centru de plasament nu ia placut cum e la mine situatia ia dat mosul meu o cerere cu privire la situatie ca in 2 saptamani imi renovez casa ... (vezi toată discuția)