avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... registru agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

registru agricol

ce trebuie sa faci pentru a inscrie in registrul agricol o cladire construita inainte de 2000 fara autorizatie de constructie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 22:48, 20 Martie 2011
Sa prezinti cadastrul si incheierea de intabulare. Intabularea unei asemenea constructii se poate face, in masura in care exista acte de proprietate pe teren, prin obtinerea unei adeverinte speciale de la compartimentul de urbanism al primariei.
dar cica adeverinta de figurare in registru agricol trebuie eliberata inainte si in baza ei se face intabulara?ea.in acest caz cum se procedeaz
Nu este vorba de o adeverinta de inscriere in registrul agricol, ci de un certificat de atestare a edificarii constructiei, fara AC (anexa 17 la regulamentul aprobat prin Ordinul 634/2006), in baza caruia se intabuleaza imobilele vechi). Ori, parerea mea este ca primaria va poate elibera acest certificat daca casa respectiva a fost macar declarata la fisc (adica ati platit impozit pe ea), chiar daca nu figureaza in RA. Daca nu apare nici la fisc, nici in RA...atunci chiar ca e o problema:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare casa construita in 1938 gyg2007 gyg2007 Se poate intabula o casa construita in 1938 fara autorizatie, in baza legii L. 7/1996, cu md.si compl. ulterioare: \"ART. 55.(1) Dreptul de proprietate asupra ... (vezi toată discuția)
Vanzare casa+teren ellastef ellastef terenul; are cadastru si intabulare,iar casa o am trecuta doar pe rol in registrul agricol pe care platesc impozite.ilam in posesie de 6ani prin contract de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta existenta constructii vicamircea vicamircea Vă rog să mă ajutaţi cu un răspuns referitor la obţinerea unei adeverinţe de existenţă a unei construcţii. Am obţinut AC în anul 2003. Primăria ... (vezi toată discuția)