avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nereguli stat salarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nereguli stat salarii

Ce pot face in cazul in care angajatorul refuza sa-mi prezinte statul de salarii?Nu l-a mai adus de luni bune si problema e ca orele trecute in statul de salarii nu corespunde cu efectivul lucrat, iar eu nu primesc nici un fluturas nimic. Unde pot face o reclamatie ceva?
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 09:18, 17 Martie 2011
La Inspectoratul Teritorial de munca din judetul de unde sunteti.
Din pacate sunt tot mai frecvente cazurile in care angajatorul nu il informeaza corect pe angajat despre drepturi si obligatii ,nu ii pune angajatului la dispozitie datele despre contractul de munca si remuneratie.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru ContSters146877 ContSters146877 Buna ziua, Lucrez la o firma in baza unui CIM in care sun trecut cu o fractiune de norma de 2 ore/zi. In fapt, eu lucrez 4 ore/zi. Care ar fi sansele ca ... (vezi toată discuția)
Ore de noapte nedeclarate mapo1970 mapo1970 buna ziua, lucrez la o firma in ture de zi si de noapte de 8 ani de zile si am constatat cu stupoare ca angajatorul din anul 2001 pana in anul 2005 nu a ... (vezi toată discuția)
Contract de munca Andreea9012 Andreea9012 Buna seara. In urma cu 4 luni am semnat un contract de munca cu un angajator la un program de 8 ore dar eu de 4 luni lucrez cite 12 ore . Nu am vazut si nu mi ... (vezi toată discuția)