avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

loc de munca

am o intrebare lucrez la o firma de galle la negru la accidare ce pot face sa am acte in regula .. si mai este problema cu bani.nu se ia masuri de loc in buzau toti inchid ochi si garda toti. le da dreptu .cine se intereseaza de aceste firme chiar nimeni...astetpt raspuns multumesc...
Cel mai recent răspuns: Av. Alina VEZUREANU , Avocat 11:34, 17 Martie 2011
Puteti sa faceti o sesizare la ITM Buzau prin care sa explicati situatia dvs (si probabil a mai multor colegii ai dvs) si sa solicitati control.

In max 30 zile acest control trebuie sa se aiba loc iar dvs sa primiti raspuns oficial acasa.
Inspectorii ITM veniti in control nu au voie sa divulge numele persoanei care a inaintat sesizarea.
nu am inteles... nu aveti contract de munca, sau ce? Puteti sa va adresati ITM. Dar in ziua 2 ati ramas fara loc de munca... sigur ca va vor da afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sesizare itm - salarii la negru mimi.ivascu mimi.ivascu Buna ziua, In cazul in care angajatul unei firme denunta firma in cauza pentru acordarea salariului la negru, angajatul este pasibil de vreo amenda? Unde ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre itm tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Bucuresti, inspectorii de munca vor anunta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu sefii ro_johnny ro_johnny Buna ziua! In primu rand, tin sa multumesc celor care vor incerca sa ma ajute in problema mea. Sunt angajat la o firma nationala de cablu din orasul ... (vezi toată discuția)