avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1418 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitionare garsoniera
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitionare garsoniera

Buna ziua,

Detin o functie de consilier la o primarie din provincie. Doresc sa-mi cumpar o garsoniera dar nu sunt decis pe ce nume sa o trec pentru a nu avea probleme dupa achizitionare.Ceva sfaturi daca se poate

O zi buna
Cel mai recent răspuns: Robert781 , utilizator 13:24, 18 Martie 2011
:) nu aveti voie sa detineti sau sa folositi actele de identitate ale altei persoane, fie ea si mama.
Da, aveti nevoie de procura.
M-am gandit sa-l trec pe numele prietenei mele dar cu dreptul de a nu il putea vinde fara acordul meu. Intrebarea este se poate face asa ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua si la multi ani ced_1969 ced_1969 Am o intrebare si o nelamurire. 1.mama mea mai are o sora,dar mama lor s-a recasatorit si a mai preluat inca un baiat,din casatoria urmatoare,considerindul si ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare ContSters15891 ContSters15891 Ma aflu in urmatoarea situatie: parintii mei erau proprietari in cote parti egale asupra unui bun imobil. tatal meu a decedat in 1993 ,raminind in viata ... (vezi toată discuția)
Garsoniera cumparata cu bani din vanzarea unei mosteniri fanboss fanboss Pot recurge la tribunal pentru întregirea garsonierei titular eu Garsoniera a fost cumparata cu banii din vânzarea unui apartament ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)