avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nelamurire cu privire la angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nelamurire cu privire la angajare

absolvent de studii superioare de curand angajat la o firma insa ca fiind cu studii medii. as dori sa stiu care sunt beneficiile cu privire la aceasta alegere in ceea ce priveste firma si cum afecteaza pe absolvent acest lucru.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 14:30, 17 Martie 2011
In nici un fel, daca structura postului este aceasta, nu puteati fi incadrat ca avand studii superioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract individual de munca, fisa post, acte studii angajare anitsirc anitsirc Buna seara! Sunt angajat la o firma privata de peste un an de zile. O sa descriu pe scurt situatia. Ceea ce prestez eu pentru firma nu coincide deloc cu ... (vezi toată discuția)
Am castig de cauza? Traian ionescu Traian ionescu Lucrez de aproape 20 de ani ca asistent medical in cadrul unui spital, fiind absolvent de liceu sanitar .de curand am absolvit Facultatea de medicina sectia ... (vezi toată discuția)
Angajat cu studii superioare?! mihaboitan mihaboitan Am citit pe forum intrebari si raspunsuri care m-au ajutat sa imi lamuresc mai multe neintelegeri pe care le aveam pana acum. As dori, totusi, sa va dresez o ... (vezi toată discuția)