avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbarea domeniului de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbarea domeniului de activitate

va rog sa-mi spuneti. Ce demersuri trbuie sa fac si unde pentru schimbarea domeniului de activitate sau adaugarea unei noi activitati in domeniul termopane?,
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 17:30, 17 Martie 2011
Aveti nevoie de decizia asociatului unic/hotararea AGA, dupa caz, actul constitutiv actualizat, declaratia model 3, contorul de cuvinte si cerere tip. Actele se depun la Registrul Comertului.
Pedactati o decizie a asociatului unic/hotarare a adunarii generale a asociatilor prin care completati obiectul de activitate al societatii cu acea noua activitate si inregistrati aceasta mentiune la ONRC.
Eu va sfatuiesc sa apelati la un consultant sau la o firma specializata.
Colegii v-au dat sfaturi foarte bune, dar daca ati fi stiut sa intocmiti aceste documente, ati fi stiut si unde trebuie sa le depuneti !..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare administrator srl Laura 86 Laura 86 Buna ziua, Imi puteti indica va rog frumos care sunt pasii pentru schimbarea administratorului unui SRL? Din momentul in care se hotaraste in sedinta AGA ... (vezi toată discuția)
Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)