Am fost chemat la sectia de politie pt. a da o declaratie, avand calitatea de faptuitor intr-un proces.Am mers insotit de avocat.In tinpul scrierii declaratiei dnul anchetator m-a acuzat de nesinceritate .ulterior lucrurile au decurs normal, insa dupa ce am semnat declaratia, am fost poftit sa ies afara din birou. In prezenta avocatei, anchetatorul a scris un proces verbal ce facea referire la comportamentul meu. Intrebarea este urmatoarea: politistul anchetator avea voie sa intocmeasca acest proces verbal fara sa ma instiinteze? fara sa imi ceara sa -l semnez ?procesul verbal facea referire la comportamentul pe care considera d-lui ca l-am avut in timpul scrierii declaratiei.( daca se poate sa-mi scrieti si legea unde as putea gasi referiri la obligatiile anchetatorului in timpul anchetei). va multumesc !
Buna seara !
Nu cred ca este vorba de un proces-verbal , ci de o declaratie ...de altfel sunt convins ca , fiind insotit de aparator , daca nu erau respectate prevederile codului de procedura penala, se faceau demersurile legale ...
Dosar penal
ContSters180771
in mai-iulie 2009 am dus lemne la scolile dintr-o comuna eu avand o firma, prin noiembrie am fost chemat sa dau o declaratie ca s-a dus cantitatea respectiva, ... (vezi toată discuția)