avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... proces verbal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

proces verbal

Am fost chemat la sectia de politie pt. a da o declaratie, avand calitatea de faptuitor intr-un proces.Am mers insotit de avocat.In tinpul scrierii declaratiei dnul anchetator m-a acuzat de nesinceritate .ulterior lucrurile au decurs normal, insa dupa ce am semnat declaratia, am fost poftit sa ies afara din birou. In prezenta avocatei, anchetatorul a scris un proces verbal ce facea referire la comportamentul meu. Intrebarea este urmatoarea: politistul anchetator avea voie sa intocmeasca acest proces verbal fara sa ma instiinteze? fara sa imi ceara sa -l semnez ?procesul verbal facea referire la comportamentul pe care considera d-lui ca l-am avut in timpul scrierii declaratiei.( daca se poate sa-mi scrieti si legea unde as putea gasi referiri la obligatiile anchetatorului in timpul anchetei). va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 19:09, 17 Martie 2011
Buna seara !
Nu cred ca este vorba de un proces-verbal , ci de o declaratie ...de altfel sunt convins ca , fiind insotit de aparator , daca nu erau respectate prevederile codului de procedura penala, se faceau demersurile legale ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal ContSters180771 ContSters180771 in mai-iulie 2009 am dus lemne la scolile dintr-o comuna eu avand o firma, prin noiembrie am fost chemat sa dau o declaratie ca s-a dus cantitatea respectiva, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea declaratiei in timpul urmarii penale Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Expert Judiciar in Criminalistica si Informatica Buna ziua. Am fost judecat pentru port ilegal de arma. De seria armei nu a intrebat nimeni nimic. Dupa 2 ani si ceva am fost din nou chemat sa dau ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un agent de politie Martud Martud Buna ziua , nu stiu daca este categoria unde trebuia sa postez dar daca am gresit rog sa-mi fie cu iertare si sa o postati la categoria potrivita . Treaba sta ... (vezi toată discuția)