Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Prima intrebare : De ce 1 an si 4 luni , respectiv 01.12.1999 - 01.04.2001 in calculul punctajului lunar , respectiv anual mi-a fost trecut salariul minim pe economie din aceea perioada si nu cuantumul pensiei , asa cum au facut pe perioada 01.04.2001-01.10.2004 , dupa cu reiese si din desfasuratorul primit de la CJP , dupa recalculare. ?
A doua ntrebare : De ce nu am beneficiat de indexarea cu 2 % a pensiei in septembrie 2001, conform HG nr. 781 din 21 august 2001
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 Alforyou 
	    	Utilizator

Alforyou 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Chiar daca am dreptate si este asa , cred ca este tardiv acum sa se mai poata face ceva. ?!
La recalculare , punctajul total , pe toata activitatea , s-a imparti la 34 (stagiul complet de cotizare) si a rezultat cate puncte am. Nu era corect sa se imparta la 30 (eu am iesit la pensie de boala in 1999 , sub incidenta legii pensiilor din 1977.
~ final discuție ~
 Alforyou	                   

Nascut in 24.09.1948 , anul iesirii la pensie de limita de varsta , martie 2013 , la 64 ani si 6 luni si un stagiu de cotizare de 34 ani.
Incepand cu ... (vezi toată discuția)
	                    Alforyou	                   

Nascut in 24.09.1948 , anul iesirii la pensie de limita de varsta , martie 2013 , la 64 ani si 6 luni si un stagiu de cotizare de 34 ani.
Incepand cu ... (vezi toată discuția)

martamihali	                   

Buna seara. Am iesit la pensie in anul 1995 in baza Legii nr.3/1977, am lucrat in grupa I 23 ani.In anul 2007  m-i sa recalculat pensia conf OUG4/2005 aprobata ... (vezi toată discuția)
	                    martamihali	                   

Buna seara. Am iesit la pensie in anul 1995 in baza Legii nr.3/1977, am lucrat in grupa I 23 ani.In anul 2007  m-i sa recalculat pensia conf OUG4/2005 aprobata ... (vezi toată discuția)

paulicas	                   

sunt pensionar de mina,am iesit la pensie in 1990 cu un punctaj de 2,11919 dupa o vechime de 44 ani,5 luni,2 zile.vreau sa stiu daca o sa beneficiez de marirea ... (vezi toată discuția)
	                    paulicas	                   

sunt pensionar de mina,am iesit la pensie in 1990 cu un punctaj de 2,11919 dupa o vechime de 44 ani,5 luni,2 zile.vreau sa stiu daca o sa beneficiez de marirea ... (vezi toată discuția)