avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabil in alt oras decat sediul social
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabil in alt oras decat sediul social

Doresc sa infiintez un SRL cu sediul social intr-un judet, insa, din anumite motive, activitatea firmei va fi, in mare parte intr-un alt judet. Va rog sa-mi spuneti daca ar fi o problema sa angajez un contabil din judetul in care va fi activitatea firmei si nu din acela cu sediul social. De asemenea, va rog sa-mi spuneti care ar fi dificultatile pe care le-ar putea intampina acest contabil in momentul raportarii catre autoritatile din judetul sediului social.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters110607 , utilizator 03:01, 13 Aprilie 2011
Raportarile se pot face si on-line,nu cred sa intampine dificultati. Distanta este foarte mare? Ati putea ,daca e necesar sa ajunga in localitatea unde aveti sediul social , sa-i achitati cheltuieli de deplasare .
Declaratiile se depun online contabilul este posesorul unui certificat digital sau se pot depune prin posta. Sigura problema ar fi in cazul in care aveti de reglat o fisa la administratia financiara unde de cele mai multe ori e nevoie de deplasare la administratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva-depunere declaratie impozit profit, dar nedepunere bilant Carla77 Carla77 O firma infiintata din 2006, care n-a avut activitate in scopul obtinerii de profit, adica doar a cumparat o stampila si mai nou, a cumparat certificat ... (vezi toată discuția)
Procura pentru contabila branzovenescu branzovenescu In ce conditii trebuie o firma sa faca procura notariala contabilei? Procura este pentru depunerea online a situatiilor contabile. Multumesc (vezi toată discuția)