avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale preluarea/cumparrae firma de paza
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

preluarea/cumparrae firma de paza

Buna ziua,

M-ar interesa sa cumpar o firma de paza cu tot cu licenta si acreditari,insa nu stiu daca trebuie sa indeplinesc aceleasi conditii ca la infiintarea unei firme noi de paza.Proprietarul firmei imi cere o suma destul de mare pe firma si as vrea sa stiu daca se merita sa dau acei bani sau mai bine imi decshid una noua.
trebuie sa indepliniti aceleasi conditii ca la infiintarea ei, in caz contrar nu va va fi admisa cererea de mentiuni avand ca obiect cesionarea partilor sociale.
Multumesc pt raspuns.As mai avea o intrebare:cam cat ar dura acele verificari?ca sa stiu daca se merita sa cumpar firma sau ar fi mai avantajos sa o infiintez eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi vanzare srl-d SilviuNegoita SilviuNegoita Buna ziua, Daca nu am datorii la stat si furnizori, sunt unic asociat si doresc sa-mi vand afacerea, din momentul gasirii unui cumparator, care ar fi pasii ... (vezi toată discuția)
Cooptare asociat nou in firma infiintata ca student scd22 scd22 Buna ziua, Am o microintreprindere cu asociat unic la infiintarea careia am beneficiat de reducerea de taxe conform HG 166/2003. Aceasta hotarare prevede ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma de detectivi particulari Detectiv1979 Detectiv1979 Revin cu intrebarea : In ce conditii pot sa cesionez o firma de detectivi particulari ? Ce conditii trebuie sa indeplineasca cel care preia firma ? Firma se ... (vezi toată discuția)