avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pentru Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pentru Angajare

buna ziua am 20 de ani sunt student la facutatea UPG ploiesti :D sunt la invatzaamant FARA TAXA si as vrea sa stii daca mas angaja cu carte de munca ...ar afecta ceva facultatea tinand cont ca sunt la FARA TAXA?????:sorry::sorry:
Cel mai recent răspuns: diana1sefa , utilizator 16:55, 19 Martie 2011
Nu veti avea nicio problema ...
Deci cei de la facultate nu ii intereseaza daca sunt salarian????
Nu va afecteaza cu nimic atata timp cat impacati ambele activitati, invatatul cu munca salariala.
nu , nu va afecteaza cu nimic ,.numai sa va tineti de cursuri si sa promovati examenele si sa participati la tot ce sinteti solicitat in timpul studiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibil sa ajung magistrat sau avocat daca sunt student si trebuie sa lucrez ca sa ma intretin? omullegii omullegii Salut. Sunt un tanar student al Facultatii de drept si am ajuns pana in anul 3, cu mult efort. Provin dintr-o familie modesta ce nu mi-a putut asigura cele ... (vezi toată discuția)
Admintere cu licenta de la spiru crazyCRO crazyCRO am o mareee nelamurire am vazut cu totii cred scandalul din ultima saptamana, si anume: licente anulate, decizia inaltei curti de a anula anularea..numai in ... (vezi toată discuția)
Examenul la o disciplina pot sa il sustin si la o alta universitate? popavasile popavasile Buna ziua. sunt student ultimul an, am ratat deja sustinerea licentei de vara din cauza unui examen la un profesor exagerat de exigent (nu vad rostul unor ... (vezi toată discuția)