avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen

Lucrez intr-o companie care comercializeaza produse petroliere (carburanti, uleiuri, benzinarii, etc.) Spuneti-mi va rog care este codul CAEN aferent acestei activitati?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:54, 22 Martie 2011
4671-comert cu ridicata a l combustibililor solizi, lichizi si gazosi si al produselor derivate
Pentru comertul cu amanuntul, adica pentru ce se vinde in benzinarie codul este:
4730 - Comert cu amanuntul al carburantilor pentru autovehicule in magazine specializate
Pentru comertul cu ridicata acel cod se foloseste pentru comecializarea en-gros si import-export.
Poate avea mai mult de uncod Caen? Ma intereseaza sa stiu contractul de munca la nivel national cu toate cele care decurg din acesta! In cazul concedierii, ce-i revine unui salariat!
Multumesc!
Puteti avea acte coduri doriti si va veti autoriza acea / acele activitati pe care le desfasurati efectiv. Pot fi si din domenii diferite.
O societate poate sa aiba in general mai multe coduri CAEN, daca nu exista reglementari legale in acest sens. Referitor la activitatea de comert nu sunt reglementari speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Statie gpl papickads papickads Buna ziua, in primul rand doresc sa imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Recent am deschis un SRL cu Cod CAEN 4671 - Comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Inregistrare coduri caen pe ii. Alexandra2288 Alexandra2288 Buna ziua. Ma puteti ajuta cu informatii despre ce certificari sunt necesare pentru a putea inregistra pe un II codurile CAEN 2812(Fabricarea de motoare ... (vezi toată discuția)