avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie in calitate de denuntator
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie in calitate de denuntator

Buna ziua, astazi am gasit in cutia de scrisori o citatie pe numele meu, in calitate de denuntator. Termenul de prezentare era cu 4 zile in urma, cutia de scrisori a fost verificata in fiecare zi dar nu s-a gasit nimic. Problema e ca nici macar nu stiu despre ce caz este vorba, in dreptul rubricii "in cauza privind" este spatiu gol. Citatia este pe numele meu si nu stiu ce sa fac in continuare. Termenul de prezentare a trecut, nu stiu despre ce caz este vorba, etc. Va rog mult sa ma ajutati. Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
GeorgeMandita, utilizator
Cel mai recent răspuns: GeorgeMandita , utilizator 13:23, 20 Martie 2011
pe citatie scrie unde trebuie sa va prezentati si la ce ofiter. va duceti la sectia de politie respectiva si solicitati sa vorbiti cu ofiterul respectiv ca ati primit citatia in posta. acesta va prezinta situatia si va intreaba daca vreti sa dati declaratii sau nu. se va consemna un proces verbal cu declaratia sau cu mentiunea ca nu dati declaratie.
In citatie sunt chemat la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti. Dumneavoastra spuneti ceva de sectia de politie. Unde ar trebui sa merg?
Mergeti la institutia indicata in citatie....in cazul dvs la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.
Ar trebui sa-mi fac griji? Pot aparea repercursiuni grave? Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie prezentare la politie - legalitate citare georgiana83 georgiana83 am gasit azi in usa o citatie de la politie pe numele meu pt a ma prezenta la o anumita sectie. citatia nu are nici o stampila . este valabila citatia? (vezi toată discuția)
Invitatie la politie ContSters271470 ContSters271470 buna seara acum o luna am sesizat politia in legatura cu 2 persoane,care au comi s o frauda am trimis un e-mail iar politia ma solicitat sa ma prezint la ... (vezi toată discuția)
Martor eu1978 eu1978 Buna ziua, Luna trecuta am primit o citatie prin care eram invitata la Parchet sectia urmarire penala si criminalistica,ca si martor intr-un proces.Habar nu ... (vezi toată discuția)