avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Persoana in intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Persoana in intretinere

Buna Ziua,
Am o persoana in varsta de 83 in intretinere, care sufera de dementa mixta. Recomandarea medicului psihiatru este supraveghere permanenta.
As vrea sa stiu daca poate beneficia de asistenta sociala din partea unei persoane?
Mentionez ca eu lucrez si nu o pot supraveghea personal.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 08:30, 21 Martie 2011
Buna ziua !
Daca va referiti la asitenta sociala suportata de stat , aceasta este conditionata de incadrarea in grad de handicap a varsticului , ocazie cu care se stabileste si incidenta acestui drept/beneficiu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama ( pensionară) in vârstă de 85 de ani, gradul 2 (accentuat) ... M.Paula M.Paula Mama ( pensionară) in vârstă de 85 de ani, gradul 2 (accentuat) de invaliditate, necesită supraveghere permanentă și si este îngrijită de câțiva ani ... (vezi toată discuția)
Certificat handicap nerevizuibil alina_25 alina_25 am o amica de sufera de schizofrenie deci e asa total paralela cu realitatea se crede o persoana din antichitate si zice ca e in antichitate si deh e ... (vezi toată discuția)
Insotitor pentru bunic ina88 ina88 ma intereseaza daca as reusi cumva sa ma inscriu ca insotitor pentru bunicul meu ce are 88 de ani si sufera de dementa (cu scurte episoade de luciditate), ... (vezi toată discuția)